top of page

Tero Marin, Tam

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Minulla on ollut aina intohimoinen suhde valokuvaukseen. Sain ensimmäisen järjestelmäkamerani vuonna 1984, jolloin olin kolmetoista. Yli kolmekymmentä vuotta myöhemmin tunnen edelleen samoin, valokuvaus on loputon kiinnostuksen kohde. Minulla on vahva tietämys ja osaaminen visuaalisen suunnittelun kentältä. 

Valokuvaan enimmäkseen hämärä- ja tähtimaisemia. Kuvissani käytän pitkiä valotusaikoja ja usein myös erilaisia suodattimia pidemmän valotusajan saamiseksi. Kuvaaminen on minulle hiljentymistä ja hetkeen rauhoittumista. Valokuvissani käsittelen usein hiljaisuuden teemaa. Hiljaisuus on minulle voimavara. 

Millaisena sinä näet valokuvani ja mitä ajatuksia ne sinussa herättävät?

Olen kouluttautunut alaani. Valmistuin taiteen maisteriksi Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnasta vuonna 2006.  Työskentelen digitaalisen viestinnän lehtorina Metropolia ammattikorkeakoulussa. Lehtorin työssäni opetusalaani ovat mm. käyttäjälähtöiset suunnittelumenetelmät (palvelumuotoilu), käyttäjätutkimus & tutkimusmenetelmät, käytettävyys ja visuaalinen suunnittelu. 

Olen suorittanut myös opettajan pedagogiset opinnot (60 op).

 

I have been photographing over 30 years. I have graduated to Master of Arts and I'm working as senior lecturer in digital media at the Metropolia University of applied science. I take mostly fine art-, night- and landscape  images as well as timelapses. 

Tulipallo Emäsalon yllä. 2017.

Anchor 1
Koulutus
  • Taiteen maisteri (TaM) | Master of arts (M.A.) 2006. 

  • Opettajan pedagoginen pätevyys | The Teacher's pedagogical studies 2009.

Education

Hiljaisuuden äärellä

March 21, 2018

Valokuvanäyttelyni Hiljaisuuden äärellä avautuu Helsingin observatoriossa torstaina 22.3.2018! Näyttelyssä on esillä 22 valokuvateostani. Näyttelyn yhteydessä voit ostaa myös yökuvistani tehtyjä postikortteja. Näyttely jatkuu observatorissa 30.9.2018 saakka.

 

Tervetuloa!

Silence Speaks

November 27, 2016

Silence Speaks | The Photography of Tero Marin. 

Tero Marinin valokuvanäyttely HILJAISUUS

February 23, 2023

1.2.-31.12.2016 | HILJAISUUS exhibition, Handelsbanken Porvoo. 

Emotions from Porvoo

November 01, 2015

Tero Marin's Photography Exhibition | Emotions from Porvoo.

Please reload

Näyttelyt
Exhibitions
bottom of page